El servei és gratuït i per accedir a “Dona’t temps” les famílies hauran de fer una reserva prèvia, a través d’aquest aplicatiu en línia, amb un mínim de 24 hores laborables d’antelació i un màxim de 2 setmanes, cada vegada que en vulguin fer ús. Per a casos d’emergència, es podrà demanar amb 30 minuts d’antelació. Les famílies podran deixar l’infant dins l’horari establert. Qualsevol família resident als 32 municipis de la xarxa pot escollir el servei de canguratge per al seu infant a qualsevol municipi dels punts habilitats que més li interessin i segons les necessitats d’aquell dia.

En cas de no poder assistir-hi es demana l’anul·lació a través del formulari de contacte o trucant al telèfon de l’equipament amb una antelació mínima de 6 hores. En cas contrari, es penalitzarà la família, que restarà en llista d’espera a la propera petició.

La capacitat del servei és de 20 places, diàriament es podran apuntar fins a 18 infants i 2 places estan reservades per a situacions d’emergència. El màxim d’hores que un infant pot fer ús del servei és de 10 hores al mes. A partir d’aquesta limitació, la petició quedarà en llista d’espera fins a 12 hores abans del servei.

El servei es presta majoritàriament cada dia, en horari de tardes, de dilluns a divendres i fins a les 18.30 hores o 19.00 hores depenent de cada municipi i funciona durant tot l’any.

Consulteu horaris.

A “Dona’t temps” totes les activitats van dirigides a transmetre els valors de respecte, igualtat i llibertat, segueixen els objectius de desenvolupament sostenible 2030 i compten amb un equip format per professionals del lleure, l’educació i la integració social.